Pieejams 18 gab.
Grilēta gaļa ir daudz praktiskāka ar Tramontina PROFESSIONAL steiku / grilpannu no čuguna 26cm un 1,7 litriem.Ar korpusu, kas pilnībā izgatavots no čuguna Durprotect tehnoloģijā, steiks vai jebkurš gaļas ēdiens sasniedz augstu temperatūru. Rokturis, jūsu drošībai, ir ar silikona uzmavu un neuzkarsēsies, pat ar dzelzs augsto temperatūru. Tas arī garantē super veselīgu pārtiku, jo neļauj atdalīties mikrodaļiņām no pašas pannas kurai ir augsta nodiluma noturība. Tramontina un jūs – tā ir ideāla kombinācija veiksmīgām receptēm! Var izmantot uz indukcijas virsmas. Ikreiz, kad izmantojat PROFESSIONAL čuguna pannu, izpildiet tālāk norādītās norādījumus: Pirms pirmās lietošanas: nomazgājiet trauku ar mīkstu sūkli, karstu ūdeni, ziepēm vai neitrālu mazgāšanas līdzekli un izžāvējiet to ar mīkstu drānu. Tālāk, ieeļļojiet iekšēji ar gatavošanas eļļu un uzsildiet uz 1 līdz 2 minūtēm, pēc tam noņemiet lieko eļļu ar absorbējošu papīru. Šis process samazina produktu piedegšaņas iespējamību pannas iekšējai virsmai un uzlabo izturību pret koroziju. Jūsu panna ir gatava lietošanai. Lietošanas laikā: Oglekļa tērauds ir lielisks siltuma vadītājs un efektīvi saglabā temperatūru, bet, lai novērstu deformācijas, kas rodas pannas apakšdaļā, ieteicams to izmantot zemā vai vidējā siltumā. Lietojot indukcijas vai stikla keramikas plīts, vienmēr paceliet pannu, pārvietojot to, lai izvairītos no plīts virsmu bojājumiem vai skrāpējumiem. Izvairieties no karstas pannas iegremdēšanas aukstā ūdenī, pagaidiet, līdz panna ir atdzisusi pirms tīrīšanas. Ievietojot pannu krāsnī, noņemiet silikona uzmavu no roktura. Pēc katras lietošanas reizes: Nomazgājiet pannu ar mīkstu sūkli un vieglu ziepjūdeni vai mazgāšanas līdzekli. Pārliecinieties, ka panna ir pilnīgi sausa, iesmērējiet pannas korpusu ar plānu gatavošanas eļļas kārtiņu no iekšpuses un ārpuses, tas palīdzēs aizsargāt pannas korpusu no iespējamiem korozijas bojājumiem. Uzglabāt pannu sausā vietā. Uzturēšana: Pēc ilgstošas lietošanas eļļa un tauki var uzkrāties pannā. Šis slānis palīdz pannas veiktspēju saglabāšanā, tomēr, lai to novērstu jūs varat izmantot arī abrazīvu sūkli. Atkārtojiet pannas virsmas sagatavošanas procesu pēc vajadzības un vienmēr uzglabājiet pannu ar plānu ēdamās eļļas slāni. Uzmanību: Maksimālā gatavošanas kapacitāte ir 3/4 no pannas kopējā tilpuma. Šo produktu nav vajadzības mainīt. Pēc lietošanas var parādīties virspusēji traipi, kas ir raksturīgi dzelzs produktiem. Lietošanas laikā, pat ja tiek veikta saskaņā ar rokasgrāmatas noteikumiem, oksidācijas punkti (rūsas) var parādīties uz pannas korpusa no iekšējās un ārējās virsmas, kas ir pilnīgi normāli no čuguna izstrādātiem produktiem. Nav paredzēta mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Nekad neiegremdējiet ūdenī. SVARĪGI: Šim traukam ir saulespuķu eļļas aizsargājošs slānis. Iegādājoties pannu, tas ir normāli, ja produkta virsma izskatās taukaina. Lai atjaunotu savas pannas vizuālo izskatu, atkal iesmērējiet to ar plānu ēdamās eļļas slāni. |