Pieejams 16 gab.
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizi izvēlēts nazis var būt milzīgs palīgs, skaistu ēdienu pagatavošanā un optimāls drošības nodrošinājums virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir daudz efektīvāks un var paveikt darbu ātri, tas ir ķirurģiski precīzs neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi vai muskatriekstu. Tāpēc FISSMAN piedāvā pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slaveno vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. Dārzeņu nazis FISSMAN KENSEI KOJIRO 4" ir ideāli piemērots nelielu augļu un dārzeņu mizošanai un griešanai. Tas ir mazs nazis ar spēcīgu asmeni un centrētu galu. Izturība pret koroziju un izturīgs, pateicoties īpašajai Korudo aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas.Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un ļoti lab uzasināts.Nazis ir ar roku slīpēts uz 6000 graudainas ūdens bāzes slīpmašīnas, lai nodrošinātu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties 15-17 grādu asināšanai katrā pusē..Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga nodilumizturīga materiāla G-10, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties kuram nazis neslīd rokā un neuzsūc svešas smakas. Premium klases tekstūras kartona iepakojums ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju. |