Pieejams 13 gab.
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais rīks virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanai virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi, jūs varēsiet vairāk kontrolēt to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un ar ķirurģisku precizitāti, neatkarīgi no tā, vai jūs smalcināt zaļumus vai griežat milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš nažus un virtuves cirvjus pilnīgi jaunā līmenī, kas izstrādāti Seki, Gifu prefektūrā. Kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja darbnīcas asāko zobenu kalšanai, kas pazīstami visā Japānā, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, un tie izstaro bezkompromisa kalēja garu un aizraušanos. FISSMAN KENSEI MITSUYOSHI 4" dārzeņu nazis ir ideāli piemērots mazu augļu un dārzeņu mizošanai un sagriešanai. Tas ir mazs nazis ar izturīgs asmeni un centrētu griešanas malu. Tradicionālā japāņu meistarība apvienojumā ar progresīvām tehnoloģijām un skaistu modernu dizainu. Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties īpašai metāla rūdīšanas tehnoloģijai Korudo līdz 61 HRC pēc Rockwell skalas. Damaskas asmens ir izgatavots no 67 slāņiem izturīga VG-10 supertērauda. Tērauda slāņi ir slāņoti viens virs otra, veidojot neatkārtojamu rakstu, kas atgādina jūras viļņus. Asmeņus ar rokām asina amatnieki, izmantojot seno japāņu Honbazuke metodi. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga un nodilumizturīga materiāla G-10, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties kuram nazis neslīd no rokas un neuzsūc svešus aromātus. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu cienītāju. Augsta oglekļa tērauds - neatstājiet to mitru uz ilgu laiku! Asināšanai iesakām izmantot stienīti. Pēc asināšanas noskalojiet ar ūdeni un nekavējoties noslaukiet ar tīru drānu. Nelieciet trauku mazgājamajā mašīnā. Lūdzu, ievērojiet kopšanas norādījumus un nazis jums kalpos ilgu laiku. Šis produkts atbilst visiem drošības un higiēnas standartiem. |