Pieejams 20 gab.
Kkeramikas naži ir pārsteidzoši viegli un neparasti asi. Pateicoties augstajai cietībai (83-86 vienības pēc Rokvela), keramikas naži ir ideāli piemēroti augļu un dārzeņu sagriešanai, gaļas un zivju filejai bez kauliem, mīkstiem sieru un desu veidiem. Izgatavojot keramikas nažu asmeni, notiek divu diennakšu apdedzināšana zem spiediena temperatūrā virs 1500 grādiem. Tas arī piešķir tām unikālas īpašības. Ar to palīdzību var pagatavot daudzus izsmalcinātākos ēdienus: tie neuzsūc svešas smaržas, nenonāk ķīmiskā reakcijā ar produktiem un ļauj tajos saglabāt maksimāli daudz veselīgu vielu. Keramikas naži var būt ar melniem (no cirkonija karbīda) un baltiem (no cirkonija dioksīda) asmeņiem. Keramikas nažu priekšrocības: : • nodilumizturība ir vairākas reizes augstāka nekā tērauda nažiem. Ieteicama roku mazgāšana. |