Pieejams 14 gab.
Kulinārijā bieži tiek runāts, ka vissvarīgākais rīks virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē vairāk kontrolēt griešanu ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāk, tas ir efektīvāk un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Pilnīgi jauns nažu līmenis, izstrādāts pilsētā Seki, Gifu prefektūrā, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja darbnīcas asāko zobenu kalšanai, kas zināmi visā Japānā, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu nažus iedvesmoja Japāna, tie iemieso kalēja garu un aizraušanos. "Santoku" burtiski tulko no japāņu valodas kā "trīs tikumi" vai "trīs lietojumi", kas runā pats par sevi. Santoku nazis FISSMAN KENSEI ITTOSAI 6" ir lieliski piemērots griešanai, šķēlēšanai vai smalcināšanai. Ar šo asmeni vien virtuvē vienlaikus var aizstāt vairākus tradicionālos nažus, to ērti izmantot gan gaļas un zivju griešanai, gan dārzeņu un augļu sagriešanai mazās līdzenās šķēlītēs vai kubiņos. Pats asmens ir diezgan plats, kas ar šauru rokturi dod šefpavāram vietu zem plaukstas un lielāku brīvību manipulācijās ar nazi. Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asinās. Nazis ir ar roku slīpēts uz 6000 smilšu ūdens akmens, lai iegūtu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis, saskaņā ar japāņu kanoniem, ir izgatavots no dabīgā koka un prasa rūpīgu apiešanos. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju. |