Pieejams 24 gab.
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un ķirurģiski precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. Santoku nazis FISSMAN KENSEI BOKUDEN 7" ir lieliski piemērots smalcināšanai, kapāšanai un šķēlēšanai. Šis asmens viens pats spēj virtuvē vienlaikus aizstāt vairākus tradicionālos nažus, to ir ērti lietot gan gaļas un zivju griešanai, gan dārzeņu un augļu sagriešanai mazos gabaliņos, pat šķēles vai kubiņos. Asmens pats par sevi ir diezgan plats, ar šauru rokturi, dod šefpavāram vietu zem plaukstas un lielāku brīvību manipulējot ar nazi. Augsta izturība pret koroziju un nodilumizturība, pateicoties īpašajai Korudo aukstās cietēšanas tehnoloģijai metālam līdz optimālam līmenim 58 HRC pēc Rockwell skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un ļoti labi notur malu. Nazis ir ar roku slīpēts uz 6000 smilšu ūdens akmens perfektam asumam. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādos katrā pusē. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes G-10 ūdensizturīga, nodilumizturīga materiāla, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un kā dēļ nazis neslīd rokā un neuzsūc svešus aromātus. Iepakojums izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju. Tērauds ar augstu oglekļa saturu - neatstājiet mitru uz ilgu laiku! Asināšanai mēs iesakām izmantot asināšanas akmeni. Pēc asināšanas noskalojiet ar ūdeni un nekavējoties noslaukiet ar tīru drānu. Nemazgājiet trauku mazgājamajā mašīnā. Lūdzu, ievērojiet kopšanas instrukcijas un nazis jums kalpos ilgu laiku. Šis produkts atbilst visiem drošības un higiēnas standartiem. |