Pieejams 15 gab.
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš pilnīgi jauna līmeņa nažus un virtuves cirvjus, kas izstrādāti pilsētā Seki. Vietā, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. Nazis ir mazāks par šefpavāra nazi, bet nedaudz lielāks par dārzeņu nazi, tāpēc tas ir lielisks rīks daudziem virtuves darbiem. Universālais nazis FISSMAN KENSEI MUSASHI 4,5" ir ideāli piemērots dažādu garšaugu, ķiploku, ingvera griešanai, kā arī dārzeņu vai mazu gaļas gabaliņu sagriešanai. Tradicionāla japāņu meistarība apvienojumā ar progresīvām tehnoloģijām un skaistu modernu dizainu. Izturība pret koroziju un izturība, pateicoties īpašam tehnoloģija metāla rūdīšana ar Korudo aukstuma rūdīšanu līdz 61 HRC līmenim pēc Rokvela skalas. Damaskas asmens ir izgatavots no 67 slāņiem izturīga nerūsējošā supertērauda VG-10. Laminētie tērauda slāņi veido neatkārtojamu rakstu, kas atgādina slīdošo jūru. Amatnieki asmeņus asina ar rokām, izmantojot seno japāņu Honbazuke metodi. Perfekts griešanas leņķis, pateicoties asmens slīpumam (15-17 grādi katrā pusē). Naža roturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga un nodilumizturīga materiāla G-10, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties kuram nazis neizslīdēs no rokas, kā arī neuzsūc svešas aromātus. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju. |