Pieejams 5 gab.
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizi izvēlēts nazis var būt milzīgs palīgs, skaistu ēdienu pagatavošanā un optimāls drošības nodrošinājums virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir daudz efektīvāks un var paveikt darbu ātri, tas ir ķirurģiski precīzs neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi vai muskatriekstu. Tāpēc FISSMAN piedāvā pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slaveno vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. FISSMAN KENSEI KOJIRO 6,4" virtuves cirvītis ir jūsu uzticamais draugs virtuvē. Tam ir spēcīgs, plats taisnstūra asmens ar izvirzījumu. Ideāli piemērots lielu cietu augļu un dārzeņu griešanai, smalcināšanai, gaļas un zivju sagatavošanai. Izturība pret koroziju un izturība, pateicoties speciāla metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai Korudo līdz optimālam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas.Asmens ir izgatavots no japāņu AUS-8 augsta oglekļa tērauda, šis tērauds ir ļoti izturīgs un ļoti ass. Cirvītis ir apstrādāts ar rokām uz 6000 smilšu ūdens akmens slīpmašīnas līdz nevainojamam asumam.Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi katrā pusē.Cirvīša rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga un nodilumizturīga G-10 materiāla, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūras, pateicoties kurām cirvīts neslīd no rokām un neuzsūc svešas smakas. Premium klases tekstūras kartona iepakojums ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju. |